Ik ben Wicce Pennekamp en gediplomeerd en praktiserend (oosterse-) ontspanningsmassage en guasha therapeut.

Wat houdt dat nou in? Leuk dat je het vraagt. Dat betekent dat ik een fysiologische basiskennis heb waarmee ik jou als klant behandel. Kennis van het skelet, de spieren en motoriek zorgen ervoor dat ik fysiek beperkende klachten effectief kan behandelen. Ik werk graag op een ontspannende wijze en ben ik van mening dat een aandachtige aanpak spieren effectiever kunnen laten herstellen dan simpelweg hard knijpen.

Maar voor ik verder ga eerst iets over mijzelf:
Ik ben op 1 oktober geboren en getogen in Hoorn. Na een tijd in Amsterdam, Parijs en Milaan gewoond te hebben ben ik nu woonachtig in Wognum.

Ik ben met massage in aanraking gekomen via mijn moeder. Zij heeft meerdere opleidingen gevolgd en moest hiervoor op verschillende mensen oefenen, en zodoende heb ik met plezier testpersoon mogen zijn. Deze manier van aanraken heeft mij gefascineerd en gemotiveerd zelf een opleiding te volgen.
Ik heb specifiek gekozen voor de opleiding Ontspanningsmassage bij ATS massageopleiders, om de anatomische- en massage-basis te leggen waarmee ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Tijdens deze opleiding heb ik mijn roeping gevonden. Na het succesvol afronden van mijn opleiding voor ontspanningsmassage ben ik verder gegaan met de opleiding Oosterse massage waarna ik mij meer ben gaan verdiepen in de TCG (Traditioneel Chinese Geneeskunde) en behandelvormen hiervan. Zodoende kwam ik terecht bij de opleiding voor Guasha Therapie waarvoor ik de basisopleiding heb afgerond bij MeiMei Yu, in Amsterdam.

Tevens heb ik verscheidene cursussen en workshops gevolgd: Hotstone massage, Hydro massage, Cupping en massage bij ATS massageopleidingen in Hoorn. Wat deze behandelingen inhouden kun je teruglezen op de pagina massages.

"Rust en veilig, met een tintje stoer."

Zo kan ik mijn praktijk het beste omschrijven.

Mijn praktijk is aan huis en goed bereikbaar. Je kunt er gratis parkeren. Ik werk overdag en ben op afspraak buiten openingstijden in beschikbaar.