Ik ben Wicce Pennekamp en sinds 2018 gediplomeerd en praktiserend ontspanningsmassage therapeut en in 2020 afgestudeerd in oosterse massage.

Wat houdt dat nou in? Leuk dat je het vraagt. Dat betekent dat ik een fysiologische basiskennis heb waarmee ik jou als klant behandel. Kennis van het skelet, de spieren en motoriek zorgen ervoor dat ik fysiek beperkende klachten effectief kan behandelen. Ik werk graag op een ontspannende wijze en ben ik van mening dat een aandachtige aanpak spieren effectiever kunnen laten herstellen dan simpelweg hard knijpen.

Maar voor ik verder ga eerst iets over mijzelf:
Ik ben op 1 oktober geboren en getogen in Hoorn. Na een tijd in Amsterdam, Parijs en Milaan gewoond te hebben nu weer woonachtig vlakbij het centrum van het mooie Hoorn.

Ik ben met massage in aanraking gekomen via mijn moeder. Zij heeft meerdere opleidingen gevolgd en moest hiervoor op verschillende mensen oefenen, en zodoende heb ik met plezier testpersoon mogen zijn. Deze manier van aanraken heeft mij gefascineerd en gemotiveerd zelf een opleiding te volgen.
Ik heb specifiek gekozen voor de opleiding in Ontspanningsmassage bij ATS massageopleiders, om de anatomische- en massage-basis te leggen waarmee ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Tijdens deze opleiding heb ik mijn roeping gevonden. Na het succesvol afronden van mijn opleiding voor ontspanningsmassage heb ik verscheidene cursussen en workshops gevolgd: Hotstone massage, Hydro massage, oorkaarsen en massage bij ATS massageopleidingen in Hoorn en Rebozo massage bij Massageacademie in Apeldoorn. Wat deze massages inhouden kun je teruglezen op de pagina massages.

"Rust en veilig, met een tintje stoer."

Zo kan ik mijn praktijk het beste omschrijven.

Mijn praktijk is aan huis en goed bereikbaar. Je kunt er gratis parkeren. Ik werk overdag en ben op afspraak buiten openingstijden in beschikbaar.